Thank GOD it’s Flyday

Thank GOD it’s FLY day een idee van Fleyevision en Tunnel-visie. Startend op 2 December zullen wij iedere 1ste vrijdag van de maand een tunnelkamp organiseren. Het idee hier achter is een leuk evenement te organiseren dat voor iedereen toegankelijk is en gericht is op een leuke toch iets leren. Op deze avonden is er voor ieder nivo iets te vinden. Of dit nu gaat om Freefly of om onze platvallende medemens.

Nieuwe Data bekend

Tunnel-visie heeft nieuwe data gereserveerd en wel de volgende:

 • 9 Augustus van 19:00 tot 20:00
 • 11 September van 10:00 tot 11:00
 • 11 september van 18:00 tot 19:00

Je kunt je inschrijven via het menu item inschrijven :-), of gewoon even hier klikken.

Kun je nu niet op een van deze data en wil je liever een andere keer, stuur ons dan even mailtje, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Tunnel-Visie poster

Langzaam worden we steeds profesioneler, mede dankzij HanOntwerper. Die heeft de volgende poster mooi in elkaar geknutseld.

 

2Tunnel wedstrijd 17 April

In samenwerking met Indoorskydive Roosendaal organiseert Tunnel-Visie een 2 mans wedstrijd in de tunnel. Onder de noemer 2Tunnel 2011 willen we een laagdrempelige wedstrijd neerzetten aan het begin van het seizoen. Bedoeld om iedereen op een leuke manier weer een beetje in de spring “mood’ te krijgen.

Wil je hier meer over weten surf dan snel naar www.2Tunnel.nl.

Wil je voor de wedstrijd nog even oefenen, dan kan dat ook, tunnel-visie zal in de 2 weken ervoor verschillende oefen sessies organiseren waarin een deelnemer de verschillende figuren van de dive-pool kan oefenen onder de bezielende leiding van de coaches van Tunnel-Visie.

Wil je hier meer over weten, stuur ons dan een mailtje, dit kan via het contact formulier op deze website. click anders hier.

 

Start en oprichting

van Tunnel-visie is een feit. Met het eerste tunnelkamp achter de rug op 23 Januari jl. hebben we een hele geslaagde start gehad. Op naar veel meer geslaagde sessies. Houd de agenda in de gaten, de eerst volgende gaat zijn 27 februari.

we hebben er zin an….

 • 6 januari 2017 – Thank God It's Fly Day
  19:00, General
 • 3 februari 2017 – Thank God It's Fly Day
  19:00, General
 • 3 maart 2017 – Thank God It's Fly Day
  19:00, General
bas-hoofd Erik Staal Erik Staal Erik Staal