Over

Tunnel Visie is een project van 8 fanatieke skydivers. Zij willen met behulp van de windtunnel in Roosendaal coaching bieden aan alle springers die hun vliegskills willen verbeteren. Dit kan op individuele basis maar ook in formatie vorm, van twee, drie of vierman, of zelfs de discipline: freefly.

Hier willen we ons zelf dan ook nog een voorstellen, wie zijn wij, waar komen we van daan, wat doen we in de sport.

De Coaches:

Kim

Kim tijdens uitstappen Maakt al heel wat jaren furore in springend Nederland. Laat je niet foppen door de leeftijd en de ontluikende glimlach. Kim is inmiddels AFF instructeur en springt al heel wat jaren in een 4 mans team. Daarnaast was ze in 2010 video vrouw van het team Cojones, waar ze het jaar daarvoor nog Point was.

Bart

Bart Jansen, outside center CojonesOok Bart is al heel wat jaren actief in de springwereld. Namelijk net zo lang als Kim. En ook Bart heeft in Cojones gezeten en wel als outside center. Dit jaar gaat Bart zijn best doen om AFF instructeur te worden.

Joost

Hoofd van Joost Joost is sinds 1999 actief aan het springen, sinds 2002 HI en vanaf 2007 zit hij in Coolrunnings, zie ook www.Coolrunnings-skydive.nl. Hierin is hij de eerste 2 jaar inside Center geweest en daarna actief op de Tail. Ook Joost gaat dit jaar zijn best doen om AFF instructeur te worden.

Tom

Tom is binnen Coolrunnings de point, dit houd eigenlijk in dat ie altijd een beetje naar Bob Marley aan het kijken is…  Maar verder is hij zeer rustig in zowel het zijn als in de uitleg. Prima persoon om als coach mee te nemen de tunnel in. Waarschijnlijk van ons allemaal ook al het langst bezig met springen.

Aukje

Aukje is samen met Kim de mooiste variant in het Tunnel-Visie team. lid van het team Habanero (binnenkort krijgen ze een stoerdere naam) en ook al zeer actief in de springwereld. Actief als HI al heel wat jaartje bij PCMN en daarnaast ook druk met geven van 1 op 1 en 2 om 2 trainingen.

Sjoerd

Sjoerd is binnen Coolrunnings de inside man, tevens de meest bourgondische van het stel. Als er in de tunnel hard gevallen moet worden, dan is hij zeker je man. Nu reeds heel wat jaartjes actief aan het springen. Dit jaar heeft Sjoerd besloten om ook op te gaan voor HI, dus ook die skills zitten wel snor.

René

De nieuwste telg uit de Coolrunnings stal. René is werkelijk een duizendpoot, op spring gebied zijn er maar weinig dingen die hij niet doet. Zo is hij reeds tandem master en AFF instructeur. Is hij de outside center in het sterre teamCoolrunnings en is hij daarnaast nog actief in het FreeFly team Pandorra als camera man. Verder is hij instructeur op Rotterdam en bij SAS (Skydive Adventure School). Een fanatiek en zeer gedreven springer, iemand die dit ook graag overbrengt naar andere mensen/springers.


Jeroen

Jeroen van DijkLast but not least, Jeroen van Dijk, net zo lang aan het springen als Joost,op dit moment camera man bij Coolrunnings, maar daarvoor heeft hij jaren  gesprongen bij de Daltons als Tail. Ook Jeroen wil dit jaar opgaan voor AFF instructeur en is al sinds 2001 HI. Een zeer enthousiaste en gedreven springer die dit ook graag overbrengt naar andere springers.

  • 6 januari 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
  • 3 februari 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
  • 3 maart 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
Bart Jansen Anne Rose Anne Rose Erik Staal