2Tunnel wedstrijd 17 April

In samenwerking met Indoorskydive Roosendaal organiseert Tunnel-Visie een 2 mans wedstrijd in de tunnel. Onder de noemer 2Tunnel 2011 willen we een laagdrempelige wedstrijd neerzetten aan het begin van het seizoen. Bedoeld om iedereen op een leuke manier weer een beetje in de spring “mood’ te krijgen.

Wil je hier meer over weten surf dan snel naar www.2Tunnel.nl.

Wil je voor de wedstrijd nog even oefenen, dan kan dat ook, tunnel-visie zal in de 2 weken ervoor verschillende oefen sessies organiseren waarin een deelnemer de verschillende figuren van de dive-pool kan oefenen onder de bezielende leiding van de coaches van Tunnel-Visie.

Wil je hier meer over weten, stuur ons dan een mailtje, dit kan via het contact formulier op deze website. click anders hier.

 

Comments are closed.

  • 6 januari 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
  • 3 februari 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
  • 3 maart 2017 – Thank God It's Fly Day
    19:00, General
Pauline en Kim Eelco Erik Staal Ramon